web
stats

Tablete ieftine, bune si performante – adevar sau doar un joc de cuvinte?

Pot sa spun ca la noi pe site sunt prezentate o sumedenie de tablete ieftine, bune si performante. Cam acestea sunt principalele criterii dupa care sunt apreciate tabletele PC si, in mod automat, cautarile pe internet sunt foarte frecvente. Astfel, nu e de mirare ca tot mai multe oferte ve promit aceste tablete, dar nimeni nu spune adevarul in legatura cu ele.

Semiprofil Tableta Lenovo Miix 2

Ce trebuie sa stiti despre tabletele ieftine bune si performante?

Din pacate, cei trei termeni nu por exista impreuna la aceeasi tableta. Intr-adevar, noi va prezentam tablete ieftine bune si performante, numai ca:

  1. Tabletele ieftine si bune nu sunt performante
  2. Tabletele ieftine si performante nu prea sunt bune
  3. Tabletele bune si performante nu sunt ieftine

Acestea sunt cele trei legi de baza ape tabletelor ieftine bune si performante in conditiile in care consideram:

  • Tableta buna = o tableta stabila, bine optimizata software, rezistenta in timp. Nu conteaza nivelul de performanta sau pretul.
  • Tableta ieftina = o tableta ce are pretul cu cel putin 50% mai mic decat cea mai scumpa din categoria sa de performanta; tableta cu pretul sub media categoriei de performanta din care face parte. Nu conteaza performanta sau calitatea.
  • Tableta performanta = o tableta ce are suficienta putere de calcul si suficiente resurse hardware pentru a rula chiar si cele mai complexe programe concepute pentru sistemul de operare pe care aceasta il ruleaza. Nu conteaza pretul sau calitatea.

Pentru alegerea tabletei potrivite va recomand sa stabiliti prima data ce conteaza cel mai mult pentru dumneavoastra:

  • Daca doriti o tableta pe care sa o folositi „o vreme” puteti opta pentru o tableta ieftina si performanta
  • Daca doriti o tableta stabila pe care sa o folositi mai mult timp si daca bugetul va permite, puteti opta pentru o tableta buna si performanta (dar scumpa…).
  • Daca doriti o tableta stabila pe care sa o folositi mai mult timp, dar nu pentru aplicatii complexe, puteti folosi un buget redus si sa optati pentru o tableta ieftina si buna.

Lasa un comentariu

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*


Te rog copiaza acest cod Uf0N8E cu copy-paste in casuta de jos: