web
stats

Vor mai fi Tablete de Black Friday la 100 de lei?

In toti anii trecuti, de Black Friday magazinele online au adus in fata cumparatorilor cele mai tentante oferte ale anului. In felul acesta s-au gasit si cateva modele de tablete care sa fie puse la promotie cu preturi sub 100 de Lei. Erau insa tablete cu performanta redusa, cu cele mai ieftine procesoare Single Core, Allwinner A13. Am mai discutat aici despre aceste tablete.

Privind piata actuala putem constata ca acele tablete au disparut in totalitate din ofertele comerciantilor, cele mai ieftine fiind in momentul de fata tabletele cu procesor Dual-Core si cu memoria RAM de 512 MB. Pretul acestora insa este mult mai ridicat, fiind vandute la oferte cu preturi apropiate de 200 de Lei si niciodata neavand pretul mai mic de 150 de Lei, indiferent cat de buna a fost promotia si cat de ieftina a fost tablete.

In momentul de fata piata tabletelor ieftine din Romania este dominata de producatorii locali, Allview, Utok, Eboda si Evolio fiind in topul celor mai vandute tablete ieftine. Dar care dintre tabletele ieftine ar putea fi oferita de Black Friday la 100 de lei sau chiar la un pret mai mic?

Ce tablete ar putea fi vandute la 100 Lei de Black Friday?

Iata modelele care consideram ca vor avea cele mai reduse preturi de Black Friday, fiind susceptibile poate si la a atinge limita minima la care a fost vanduta pana acum o tableta, 99 de lei:

Utok 702 Q

Tablete Utok 702 Q la 100 lei de Black friday 2015

Acesta este o tableta de 7 inch ce ruleaza Android 4.4 KitKat, foarte interesanta, echipata cu procesor Quad-Core de la Allwinner tactat la 1,5 GHz si cu rezolutia ecranului de 1024 x 600, mai mare decat a multor tablete mai scumpe.

Camera principala o are de 2 MP iar capacitatea de stocare de 8 MB. Procesarea grafica este facuta cu un GPU Dual Core Mali 400. Decent pentru acesta categorie de pret, sa vedem insa ce reducere maxima poate oferi producatorul…

Evolio evoTABBY

Tableta Evolio EvoTabby la 100 lei de Black friday 2015?

Este cea de-a doua tableta ce are sanse sa fie cel mai bun deal de Black Friday, acesta avand pretul de referinta undeva la 250 Lei. Greu de crezut ca ar putea avea o reducere atat de mare, dar totusi sa vedem ce configuratie are.

Ecranul de 7 inch are rezolutia de 800 x 480, mai mica decat Utok 702 Q… Memoria RAM si memoria de stocare sunt la fel, 512 MB si 4 GB, dar camera de pe spate lipseste cu desavarsire.

Procesorul este insa tot un Quad Core, tactat de aceasta data la 1,3 GHz. Chiar este o tableta foarte buna pentru copii, acesta fiind categoria de varsta careia se adreseaza producatorul cu acest model.

Utok 701 D

Tablete Utok 700 D la 100 lei de Black friday 2015

Aceasta este tableta pe care o vedem in momentul de fata ca avand cele mai mari sanse de a fi gasita de Black Friday la un pret cat mai apropiat de 100 lei, avand exact profilul hardware de care am discutat in introducere: 7 inch, procesor Dual-Core, 512 MB RAM, 8 GB pentru stocare si doar o camera, plasata frontal.

Desi are cea mai slaba configuratie dintre cele trei tablete aduse in discutie, are si un avantaj: este construita pe o platforma MediaTek, ceea ce aduce un plus de siguranta in ceea ce priveste stabilitatea acestei tablete.

Am adus in discutie trei dintre cele mai ieftine tablete ale momentului, considerand ca acestea au cele mai mari sanse de a fi oferite de Black Friday cu un pret apropiat de 100 lei. Mai exista insa o posibilitate, aceea ce modele mai accesibile sa fie aduse special pentru acest eveniment. Acesta nu este un lucru rau, ar fi chiar foarte bine, ideea de baza fiind aceea de a oferi o tableta cat mai ieftina  pentru toti cei care asteapta acest eveniment pentru a profita de cele mai mici preturi.

Si da, anul trecut eu am regretat ca nu am cumparat de Black Friday o tableta la 100 de lei (la eMag cred ca au fost chiar mai ieftine). As fi avut in mod clar ce sa fac cu ea, au fost momente cand chiar eu am avut nevoie de o tableta suplimentara sau cand o persoana apropiata ar fi avut nevoie de ea. Anul acesta o sa fiu mai vigilent!

2 Comentarii on Vor mai fi Tablete de Black Friday la 100 de lei?

  1. As dori si eu o tableta cea mai ieftina va rog..

  2. As dori si eu o tableta cea mai ieftina

Lasa un comentariu

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*


Te rog copiaza acest cod qQdlAt cu copy-paste in casuta de jos: