web
stats

Magazine recomadate Black Friday – tablete

Urmarind vanzarile din ultima perioada si statisticile din anii trecuti se poate trage cu usurinta concluzia ca tot mai multi consumatori amana achizitia produselor de care au nevoie si fac planificarile in asa fel incat sa profite de reducerile oferite de Black Friday. Nu trebuie sa va mai spun eu ce inseamna acest Black Friday, adica Vinerea Neagra, dar vreau sa fac specificarea ca acest eveniment a fost adus in Romania prima data de eMag, cel mai mare retailer din Europa de Est.

Reduceri tablete Blck friday 2014

Si cum eMag a fost primul organizator al acestui eveniment, tot eMag a stabilit ca anul acesta Black Friday se va desfasura cu o saptamana mai devreme fata de restul lumii, adica Vineri, 21 Noiembrie 2014.

Reducerile de Black Friday sunt deci luate in calcul si multi dintre noi avem mari asteptari legate de acest eveniment. Cat de mari vor fi insa reducerile la tablete si ce magazine vor participa la acest eveniment?

Reduceri la tablete de Black Friday

Urmarind reducerile oferite la tablete de Black Friday in anii trecuti, putem sa ne formam o idee despre ce va fi anul acesta.

In primul rand trebuie sa fim constienti ca Black Friday este o oportunitate si pentru magazine, pentru a elimina stocurile la tabletele mai vechi, care au fost depasite de tehnologiile noi. Din acesta cauza consider ca acestea vor fi primele oferite cu reducere la acesta promotie.

A doua categorie de tablete la care reducerile sunt foarte mari, sunt tabletele foarte scumpe. In cazul acestora chiar daca procentual reducerile nu vor fi foarte mari, in suma neta reducerile vor fi notabile tocmai datorita pretului mare.

Personal astept de Black Friday reduceri nesemnificative la produsele de ultima generatie, cum ar fi tabletele iPad Air si iPad Mini sau telefoanele iPhone 6.

Magazine participante la Black Friday

Nebunia din perioada reducerilor de Black Friday, goana de la un magazin la altul, cautarile de magazine, de produse, de reduceri, de informatii sau chiar sugestii este un fenomen pe cat de inedit pe atat de solicitant. Trebuie sa stiti ca nu toate magazinele online participa la marele eveniment iar cele care participa nu toate sunt pregatite. Chiar anul trecut au fost magazine care in ziua de Black Friday nu au facut fata fluxului de vizitatori si au fost de-a dreptul inutilizabile.

Tinand cont de toate acestea va prezint mai jos o lista a magazinelor care se preconizeaza ca vor oferi reduceri de Black Friday, atat magazine care comercializeaza tablete si produse IT cat si magazine generaliste.

Lista este structurata pe categorii de interes, astfel veti ajunge mai usor la categoriile de produse de care sunteti interesati.

Lista magazine Black Friday

IT, Televizoare,Electronice, Electrocasnice, Foto-Video

eMagevoMagFlancoAltex
F64ElectroFunUTOKClickShop
CuDetoatePCfunPCMADD??? 

Haine, Moda, Lenjerie, Incaltaminte

CatalinBotezatuMyClosetKurtMannMiniPrix
LookSexy3SUISSESB-MallFashionAgenda
LenjeriaMeaTinarZuga(sport)RunningShop
RubyFashionSevenSinsMatarSportisima
fShoesComodoUrbanOnesNOON
LaRedouteNailShopPantofioriVeseliSportAddict
 FashionFunFashionUp ZorileStore ??? 

Bijuterii

BorealyKolokSilverZoneBijuteriiLaRosa

Pentru COPII

Strollers3PiticiEduClassMiniPrix
 kidsplaza

Cadouri, Ingrijire personala, Altele

CadouriDeTopFunGiftCadouri-FunnyBeautyMinerals
NailShopMilitaryShopWineAndCompany

 

Lasa un comentariu

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*


Te rog copiaza acest cod KPHpwu cu copy-paste in casuta de jos: