web
stats

Cum aleg o tableta ieftina? Ce tableta ieftina sa cumpar? – Filtre

Daca cititi acest articol inseamna ca sunteti in cautarea unei tablete ieftine si doriti sa faceti cea mai buna alegere pentru a cumpara o tableta buna, utilizabila. Si daca tablete ieftine sunt multe, putine dintre ele sunt intr-adevar si bune. Altfel ar fi simplu, se intra pe pagina magazinului, se sorteaza tabletele dupa pret si se alege cea mai ieftina. Dar oare, indeplineste cerintele dumneavoastra?

Acest site a fost creat tocmai in ideea de a va usura alegerea atunci cand nu stiti ce tableta sa alegeti, punandu-va la dispozitie un sistem de filtrare a review-urilor in asa fel incat sa va returneze un numar cat mai mic de tablete care indeplinesc cerintele dumneavoastra.

Dar sa vedem cum functioneaza.

Dupa cum observati, in partea dreapta a site-ului se regasesc o serie de filtre ce actioneaza instant, structurate pe categorii, fiecare filtru avand trecut un contor de articole in dreptul sau. Acel numar reprezinta numarul de tablete care indeplinesc si acea conditie si toate conditiile impuse anterior. Astfel, la selectarea fiecarui filtru se va tine cont de acel contor si vor fi evitate filtrele cu cifra 0 la contor, deoarece acestea nu vor returna nimic, nefiind tablete care sa indeplineasca si acea conditie.

Sa luam un exemplu: cautam o tableta cu pretul intre 500 si 1000 de lei, cu ecran IPS, procesor dual-core si 3G integrat, cu autonomie cat mai mare. Oare, vom gasi?

Prima data selectam pretul  si observam ca in dreptul categoriei de pret este trecut numarul 27. Asta inseamna ca vor fi 27 de tablete care indeplinesc aceasta cerinta. Continuam apoi cu ecranul IPS  si cu 3G . Vor trebui evitate filtrele al caror contor este 0 (zero), deoarece nu sunt tablete ieftine care sa indeplineasca si conditiile acelor filtre. Spre exemplu, nu pot fi tablete care sa aiba si procesor dual-core si procesor quad-core…

Dupa ce selectam ultimul filtru vom ramane cu doar 6 tablete afisate pe ecran, tablete care indeplinesc cerintele noastre. Dintre acestea sunt 3 cu procesor dual-core si 3 cu procesor quad-core, 5 au memoria de 1 GB si una are memoria de 512 MB, 4 au memoria de stocare de 4 GB si 2 de 8 GB, toate avand autonomia de 5-6 ore, dupa cum se vede in imaginea de mai jos.

tablete cu ecran ips intre 500-1000-lei cu 3g

Selectam mai departe procesorul  si memoria RAM de 1GB , ramanand cu doar doua tablete, din care una de 7 inch si una de 8 inch dimensiune ecran, dintre acestea alegand-o pe cea preferata, in cazul meu de 8 inch.

Observati cum din tot site-ul am ajuns, pe baza specificatiilor, la tableta care indeplineste cerintele propuse, fara a naviga ore in sir pe zeci de pagini si a citi tot atatea specificatii.

Acesta a fost doar un exemplu, dumneavoastra putand cauta in orice categorie de pret si orice alte specificatii. Trebuie doar sa evitati filtrele al caror contor este 0. Filtrele vor actiona instant, vor afisa imediat tabletele care indeplinesc toate conditiile selectate pana in acel moment si cate tablete indeplinesc fiecare dintre conditii.

Pentru resetarea filtrelor ori se selecteaza Home ori se apasa „Reseteaza„, plasat sub filtre.

Lasa un comentariu

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*


Te rog copiaza acest cod 82oaii cu copy-paste in casuta de jos: