web
stats

Cea mai buna tableta – Recomandare

Facand astazi o cautare pe internet, mi-au atras atentia sugestiile oferite pentru cautarile in Google. Voiam sa aflu care este cea mai inalta cladire din Romania de azi pentru a-i compara inaltimea cu o constructie antica. Apucasem sa scriu „cea mai” cand sugestiile Google au venit repede sa ma ajute oferindu-mi ultimele cautari, bineinteles ale altora. Printre ele si „cea mai buna tableta„.

Tableta Microsoft Surface Pro 2

Deci o tableta buna nu ar fi interesanta. Interesanta este doar cea mai buna tableta. Si iacata-ma gandindu-ma la care ar putea fi cea mai buna tableta a momentului.

Candidate ar fi multe, dar chiar si termenul de buna poate fi unul destul de subiectiv. Nu poti stabili care este cea mai buna tableta pana nu definesti bine termenul buna. Pentru unii buna inseamna sa-ti pice din mana si sa nu se sparga. Pentru altii sa fie foarte performanta si sa le faca de ras pe cele mai scumpe ca ea. Ba chiar pentru altii inseamna sa aiba pisicute desenate pe ea. Din fabrica, obligatoriu.

Dar lasand gluma la o parte, candidatele ar fi fost urmatoarele:

  1. iPad Air – cea mai apreciata, dar scumpa
  2. Amazon Kindle Fire HDX – la noi nu se gaseste
  3. Google Nexus 7 – mereu la moda
  4. Samsung Galaxy Note Pro 12.2 – noua si de retinut…
  5. ASUS MeMO Pad HD 7 – cea mai buna in raport cu pretul
  6. Samsung Galaxy Note 8 – pentru eleganta, portabilitate, optimizare
  7. Surface Pro 2 – facuta de Microsoft pentru oamenii de afaceri

Ordinea este intamplatoare iar lista ar putea continua daca timpul meu nu ar fi limitat. Asa ca sunt departe de a putea spune care este cea mai buna…

Care e cea mai buna tableta?

Am incercat sa gandesc altfel: care ar fi cea mai buna tableta pentru mine? Si uite asa incep sa vin cu picioarele pe pamant. As da eu 900 USD pe Microsoft Surface Pro 2? In niciun caz! As da 500 USD pe un iPad Air? Nici asta!

In cazul asta, pentru mine, cea mai buna tableta este aceea pe care sunt dispus sa o platesc.  Aceea pe care mi-o permit, aceea pentru care am bani! Ce stiu sigur este ca va fi format 4:3 si va avea diagonala de 8 inch, probabil una nu foarte ieftina, ca sunt prea sarac sa dau banii pe lucruri ieftine.

Si uite asa, sterg lista de mai sus, ma uit in portofel si verific repede pretul la Samsung Galaxy Tab 3 Lite. Parca mi s-ar potrivi… Inseamna ca de 8 inch alta data!

Samsung Galaxy Tab 3 Lite

Lasa un comentariu

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*


Te rog copiaza acest cod VLoSGK cu copy-paste in casuta de jos: